Τοποθεσία...

Ταξιδεύοντας λίγα χιλιόμετρα νότια στη Λευκάδα, θα συναντήσετε το πανέμορφο χωριό Βασιλική. Ένα γραφικό, καταπράσινο χωριό, χτισμένο σε έναν απάνεμο όρμο, περιλαμβάνει το μοναδικό λιμάνι που βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού. Από εδώ μπορείτε να βρείτε δρομολόγια για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχουν επίσης δρομολόγια από το λιμάνι προς την κοντινή παραλία Αγιοφύλι.

Ο κόλπος της Βασιλικής είναι από τους πιο γνωστούς προορισμούς στη Μεσόγειο για τις ιδανικές συνθήκες ανέμων που ευνοούν το windsurfing.

Η Βασιλική αποτελεί ένα από τα λίγα χωριά που όσο και να τα γυρίσει κανείς, όσες μέρες και να μείνει κανείς εκεί, δεν θα μπορέσει να δει όλες τις ομορφιές της γιατί κάθε φορά έχει και κάτι καινούριο να ανακαλύψει.

Το γραφικό χωριό, η καταγάλανη θάλασσα, η ζωντάνια των ανθρώπων, όλα συντελούν στη δημιουργία του ιδανικού σκηνικού για διακοπές, και με έναν μαγικό τρόπο σας κάνουν να υπόσχεστε στον εαυτό σας πως θα επιστρέψετε και πάλι.

Στο ομορφότερο σημείο του χωριού, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τη μοναδική θέα με φόντο την καταγάλανη θάλασσα, είναι χτισμένο επιβλητικά το Melisi Villas.

Το Melisi Villas αποτελείται από δυο αυτόνομες βίλες, τη Βίλλα Μελίσσι και τη Βίλλα Κερύθρα.

Συνδυάζοντας την απλότητα και τη φινέτσα του παραδοσιακού με τις σύγχρονες ανέσεις, σας υποσχόμαστε μια άνετη και ξεχωριστή διαμονή.